19th Organic World Congress

09 11 2017 - 12:45 to 11 11 2017 - 12:45

Driejaarlijks heeft het Organic World Congress (OWC) plaats, het wereldwijd grootste en meest significantste treffen voor belanghebbende uit de biologische sector voor het bediscusiëren van de actualiteit van de dag en het wetenschappelijk onderzoek.

Het 19e OWC is opgebouwd rond vier conferentie tracks: Main Track, Farmers' Track, Scientific Track, and Marketing Track.

Main track: De Main Track, bestaande uit twee parallelle sessies, is een reeks van publieke discussies en debatten door leiders uit de biologische beweging over hoe we het beste de biologische agenda kunnen promoten en implementeren. Het overkoepelende thema Global Adoption of Organic Principles for Truly Sustainable Agriculture' en het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan strategische discussies met het panel van deskundigen

The Farmers’ Track biedt een forum om het werk van bioloigsche landbouwers in de spotlights te plaatsen vooral in relatie met het gebruik van innovaties op hun bedrijven. Onderwerpen van de presentaties zijn: Seeds & Biodiversity, Soil Fertility & Health, Soil Life & Plant Health, and Ecological Farming Practices & Systems.

The Scientific Track is een platform waar wetenschappelijke resultaten kunnen gepresenteerd en besproken worden in 20 sessies van 1,5 uur elk. Presentaties moeten een link brengen tussen wetenschappelijke disciplines als bodem, plant, dier of economie. Alle bijdragen geven aan hoe het onderzoek bijdraagt tot Organic 3.0 - The next phase of organic development.

Deadline voor indienen van abstracts is 30 november 2016.

Meer informatie:https://owc.ifoam.bio/2017/

Locatie: 
New Dehli, India
Organisator: 
IFOAM
Website: 
https://owc.ifoam.bio/2017/