Publieke consultatie rond Horizon Europe gelanceerd!

Eind juni lanceerde de Europese Commissie een publieke consultatie over de prioriteiten voor onderzoek en innovatie voor zijn volgende onderzoek & innovatie kaderprogramma,  Horizon Europe voor de budgetperiode 2021-2027.

TP Organics zal deelnemen aan de raadpleging voor Horizon Europa co-design 2021-2024 om te wijzen op de rol van biologische voeding en landbouw en agro-ecologie in de  transformatie van onze voeding- en landbouwsystemen naar een duurzame landbouw en om het belang te benadrukken van het betrekken van het maatschappelijk middenveld in het kaderprogramma.

Door deel te nemen aan de publieke consultatie kan je helpen bij het vormgeven van de toekomstige investeringen voor onderzoek en innovatie en de stem van het middenveld en de biologische sector in het bijzonder te laten horen!

Submission deadline is 8 september.

Na de online consultatie bieden de EU Research & Innovation Days die plaatsvinden van 24 tot 26 september in Brussel een laatste kans om input te geven voor het eerste strategische plan voor Horizon Europe.