9de oproep VLAIO LA-trajecten staat open!

De 9de oproep voor projectaanvragen LA-trajecten is opengesteld. De uiterste datum voor indiening is dinsdag, 3 december 2019.

De doelstelling van LA-trajecten is om vanuit een concrete probleemstelling of vraaggedreven opportuniteit van een collectief van ondernemingen uit de primaire land- en tuinbouwsector, innovatieve oplossingen aan te bieden die op relatief korte termijn toepasbaar zijn en resulteren in zichtbare veranderingen met een duidelijke (economische) meerwaarde voor een ruime doelgroep.

Voor de modaliteiten en de kenmerken van het programma wordt er verwezen naar de ‘handleiding Landbouw (LA)-trajecten’. Er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting, en Verklaring van Organisatie voor Onderzoek en Kennisverspreiding voorzien. Alle documenten kan je op de website terugvinden op de subpagina ‘aanvraagprocedure’. Er is een template voor de opmaak van een projectaanvraag en -begroting voorzien, die vind je hier terug

Het agentschap organiseert een infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. De infosessie vindt plaats op maandag 30 september om 10.00 uur in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35 te 1030 Brussel.

Potentiële indieners kunnen eveneens langskomen voor een voorbespreking (ca. 1/2u-1u) op één van de volgende dagen in het Ellipsgebouw te Brussel: 

  • maandag 30 september, na afloop van de infosessie
  • maandag 7 oktober, van 9.30 u tot 17.00 u

Inschrijven voor de infosessie en/of een voorbespreking is verplicht en kan tot maandag 23 september via dit webformulier.  

Meer informatie over de oproep https://www.vlaio.be/nl/nieuws/9de-oproep-landbouw-la-trajecten

Bron: Agentschap Innoveren en Ondernemen