EU info day: De eerste editie

19 05 2020 - 12:00 to 17:30

In het kader van de maatregelen die genomen worden om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan hebben wij besloten dit event uit te splitsen in een online intro, met meer concrete info in het najaar:

  • De datum van 19 mei blijft behouden maar wordt vervangen door een korte intro via webinar van 13u30 tot 15u30. Daar lichten we een tipje van de sluier op, en informeren we jullie alvast over de internationalisatie strategie van Flanders’ FOOD, met een overzicht van de services die we uitgewerkt hebben voor jullie. 
     
  • Het full event wordt uitgesteld naar woensdag 7 oktober. Kruis alvast deze dag aan in uw agenda, meer informatie volgt binnenkort!

Het Europese subsidielandschap is een echte jungle! Flanders' FOOD heeft dit complexe ecosysteem in kaart gebracht en gidst je graag rond tijdens deze interactieve workshop. We zullen kort de relevante Europese programma's toelichten en ook inzoomen op een aantal concrete projectoproepen.Flanders’ FOOD heeft in de loop van de voorbije 3 jaar haar vleugels ook internationaal uitgeslagen. Want ook al heeft Vlaanderen zonder twijfel heel wat te bieden we kunnen helaas niet alles.

Soms is de expertise die je nodig hebt niet helemaal te vinden bij onze eigen onderzoeksinstellingen of bedrijven en zoek je het dus beter aan de andere kant van de grens. Bovendien heeft Europa ook tig subsidie- en andere ondersteuningsprogramma’s, waar we als Vlaanderen graag een graantje van meepikken en jullie ook willen informeren over de mogelijkheden.

Ja, en het is complex … een kat zou er haar jongen in verliezen. Maar ondertussen hebben wij een goed zicht op het Europese landschap en deze informatie willen wij dan ook met jullie delen.

Voor deze eerste EU info day, die doorgaat op dinsdag 19 mei van 12u00 tot 17u30, hebben we de handen in elkaar geslagen met verschillende Vlaamse kennisinstellingen en universiteiten die ook Europees actief zijn, want tezamen weten nog veel meer!

Meer informatie vind je hier!

Locatie: 
Technopolis, Technologielaan 1, Mechelen
Organisator: 
Flanders' FOOD