Maak deel uit van het living labyrint agroecologie en biologische landbouw en brengt je expertise in beeld

Het Living Lab Agroecologie en biologische landbouw wil mensen met elkaar verbinden als één van de missies van het living lab.

Ben jij een persoon of organisatie die expertise heeft in agroecologie en/of biologische landbouw en/of heb je interesse in het Living Lab Agroecologie en biologische landbouw?

Vul dan dit formulier in. Zo leren we je iets beter leren kennen en vernemen welke expertise je hebt. We nemen je dan graag op in onze mailinglijst en houden je op de hoogte van onze activiteiten.

Ben je benieuwd naar de andere geïnteresseerden in ons netwerk, en heb je een Linkedin-profiel, dan kan je ook lid worden van onze Linkedin-groep.

Het Living Lab Agroecologie en Biologische landbouw is in de eerste plaats een ontmoetingsplaats, en daarnaast ook een experimenteerruimte waar verschillende wetenschappelijke disciplines en praktijkervaringen samenkomen om vragen op het terrein aan te pakken. Allerlei activiteiten ter ondersteuning van het onderzoek, de kennisdeling en de innovatie rond agro-ecologie en bio worden er verenigd. In functie van de activiteit brengt het living lab de nodige expertise samen. Hierbij doet het beroep op bestaande structuren en expertise in de biologische en conventionele landbouw. www.llaebio.be